Hanuda Noodles: a local specialty. Mention Hanuda, and these noodles instantly come to mind. The chewy strands are unsurpassed in firmness and texture. The broth, a delicate melange of sweetness and spiciness, acts as the perfect compliment to the noodles. How to prepare Hanuda Noodles:
1. Boil noodles for 3 minutes in a large pot of boiling water. 2. Drain water and rinse noodles well in cold water. 3. Place noodles in broth made of soup stock, chili, vinegar, sake, and sugar. Top with organic strawberry jam. Serve with seasonal fruits if desired.
022 - Рецепт Ханудской Лапши Лапша по Ханудски: особенность местной кухни. Мгновенно приходят на ум сочетание Хануды, и этой лапши. Непревзойденная по крепости и структуре вермишель. Бульон, деликатная смесь сладостей и специй, выступают в качестве идеального дополнения к лапше. Как приготовить лапшу по Ханудски: 1. Отварить лапшу в течение 3 минут в большой кастрюле с кипящей водой. 2. Слить воду и хорошо промыть лапшу в холодной воде. 3. Поместите лапшу в отвар из бульона, чили, уксуса, саке и сахара. Полить натуральным клубничным вареньем. По желанию, подавать со свежими фруктами.